Restaurant NORDIC ligger i centrum af den flotte gamle købstad Ringkøbing, som du finder tæt på det brusende Vesterhav. Restaurant NORDIC ligger lige ved Torvet. Du finder os i Latinerkvarteret i den smukke gamle bindingsværksbygning med den hyggelige gårdhave. Vi glæder os til at servere for dig. 

Menu

Nicklas Nielsen

 Nicklas Nielsen, 29 år, står i spidsen for Restaurant NORDIC. Nicklas kommer fra en stilling som køkkenchef på Hotel Fjordgården i Ringkøbing. Nicklas er uddannet både på Hotel Fjordgården i Ringkøbing og Restaurant Sandgaarden i Søndervig. Efter han var færdiguddannet, har han arbejdet som kok i Frankrig, en sæson på Sandgaarden i Søndervig, på Dyvig Badehotel på Als og Mielcke & Hurtigkarl i København. Herudover har han også deltaget i div. konkurrencer, senest deltog han I Callebaut 2020.

Grundlaget for Restaurant NORDIC

 VISION, MISSION & FORMÅL

  • Vores vision er at blive områdets foretrukne spisested. Det sted, man altid ønsker at vise til sine gæster.
  • Vores mission er at gøre maden til en social oplevelse med fokus på samvær og nærvær.
  • Vores formål er at skabe en veldreven restaurant via inspirerende mad- og gæsteoplevelser.

Vores værdier

FOOD, WINE & SMILE

  • Vi brænder for det nordiske køkken og inspireres af den vestjyske natur og årstidens lokale kvalitetsråvarer.
  •  Vores drikkevarer er nøje udvalgt og skal være med til at løfte den samlede gæsteoplevelse.
  •     Vores gæster skal altid føle sig velkommen, velinformeret og velserviceret. Derfor er vi altid til rådighed og har fokus på gæstens ønsker og behov.
Menu

Vi ligger stor vægt på, at vores vine er produceret af vinbønder, der selv har dyrket, høstet og gerne vinificeret druerne. Der er mulighed for at købe vin ud af huset fra vores særligt udvalgte vinliste.