Selskaber og møder

Gode madoplevelser, selskaber og forretnings-møder i unikke rammer. Hos Restaurant Nordic kan du trygt slappe af og koncentrere dig om dine gæster, når du inviterer til dit næste selskab eller møde. Restaurant Nordic kan afholde alle former for selskaber.  

Magasinet hos NORDIC

Som noget nyt har vi et helt unik privat selskabslokale med plads til 20 gæster, bag ved restauranten og med adgang til den hyggelige gårdhave. Bygningerne hos NORDIC blev oprindelig brugt som købmandsforretning og bygningen bag restauranten blev brugt som magasin til opbevaring af vare til forretningen. Lokalet er rustik og hyggelig med højt til loftet. 

Magasinet

Magasinet har egen indgang fra den hyggelige gårdgave. I den ene ende er der garderobe og toilet. Lad Restaurant Nordic skabe de perfekte rammer om dit næste møde eller selskab. Kontakt os på +45 9732 2727 eller skriv til os på info@restaurantnordic.dk.

NORDIC - Vinkælder

Start aftenen med bobler og snack i vores (u)hyggelige vinkælder før I går til bords i restauranten eller Magasinet.

PAKHUSET i Ringkøbing

Har du et større selskab eller event kan, du også booke PAKHUSET hos os. Ved store sammenkomster samarbejder vi med Restaurant Sandgaarden i Søndervig. Kontakt os på +45 9732 2727 eller skriv til os på info@restaurantnordic.dk.

PAKHUSET